Säker betalning

Betalning med kreditkort eller Paypal accepteras. Alla betalningar kommer att behandlas på Paypals webbplats. PayPal-betalningssystem stöder VISA, MasterCard, Discover och American Express. Det är OK om du inte vill ha ett PayPal-konto när du betalar med kort. (Klicka för att se hur Paypal fungerar här)
 

Säkerhet för din personliga information
Vi ser till att all insamlad information lagras säkert och säkert eftersom skydd av din personliga information är en absolut prioritering för oss. Vi skyddar din personliga information genom:

Begränsa åtkomst till personlig information
Underhålla aktuell teknik för att förhindra obehörig datoråtkomst
Förstör din personliga information på ett säkert sätt när det inte längre behövs för våra ändamål för registrering

Vad är SSL?
Secure Sockets Layer, eller SSL, är en teknik som säkrar förbindelsen mellan din webbläsare och webbplatsen du besöker. För att verifiera att SSL skyddar en sida, leta efter en URL som börjar med https: //, istället för http: //, och en grön, stängd hänglåsikon. Detta gör att besökare kan navigera på webbplatsen och skicka information via en säker anslutning.
 

SSL ger tre viktiga säkerhetsfördelar:

Sekretess: Krypterar anslutningen mellan webbläsaren och webbservern och överför säkert information (som inloggningsuppgifter) för att förhindra att obehöriga parter avlyssnar.
Dataintegritet: Förhindrar att obehöriga parter ändrar data under överföringen (som under en formulärblockinlämning).
Autentisering: Skyddar mot efterliknande genom att kräva webbservers bevis på identitet.

Vi använder Secure Sockets Layer (SSL) -teknologi och vårt online-beställningssystem är industristandarden för krypteringsteknik för att skydda din online orderinformation. SSL krypterar all information inklusive ditt kreditkort och all personlig information som skickas från dig till oss för att ge dig sinnesfrid när du handlar online.

Du kan enkelt se om en online-handelssajt använder SSL genom att se till att du ser "https" och en säker hänglåsikon i URL-fältet under kassan.