Retur- och återbetalningspolicy

Enkel återbetalningsprocess

STEG 1:
Kontakta oss: pcladdarese@gmail.com
 

STEG 2:
Adressen kommer att skickas via post efter ansökan.
 

STEG 3:
Din återbetalning behandlas med din ursprungliga betalningsmetod. (Cirka 3 ~ 5 arbetsdagar efter att din retur mottagits och inspekterats.)
 

 

 Återbetalningspolicy
Vår policy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte.

Vi betalar för returfraktkostnaden om varorna du fick var felaktiga eller skadade. Observera att du vanligtvis måste betala för returfraktkostnaden om inte returen uppfyller något av följande verifierade skäl:

-Mottog fel produkt

-Produkten skadades under transport

-Produkten är defekt.

* Vänligen returnera inte paketet utan att ansöka om returadress. Alla paket som returneras utan ansökan förstörs och vi kan inte återbetala pengarna.

* Efter att vi fått och kontrollerat det, återbetalar vi dig vanligtvis 3 ~ 5 arbetsdagar. Vi måste kontrollera förpackningarna, fylla på artiklarna i gott skick och så vidare. Det kan ta en viss tid, särskilt under rusningstid.
Om vi ​​inte hittade de returnerade paketen och dina spårningsnummer visar att paketen har levererats, lovar vi att återbetala inom 5 arbetsdagar.


 Returflödesdiagram


 

När din retur mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du är godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod. En partiell återbetalning kommer att tillämpas om artikeln saknar delar.

 

* För att vara berättigad till retur måste din artikel vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Det måste också finnas i originalförpackningen. Montera eller modifiera inte produkten på något sätt.

  

För ytterligare hjälp, vänligen maila vår kundserviceavdelning på pcladdarese@gmail.com