Returpolicy

Vi garanterar att, om inget annat anges, alla produkter vi sålde på vår webbplats är helt nya. Vi gör stora ansträngningar för att tillhandahålla högkvalitativa produkter och att låta kunderna få den bästa shoppingupplevelsen, inklusive service för snabb återvändande enligt en enkel procedur. Vår detaljerade policy är följande:

Ett års garanti

Vi garanterar att våra produkter kommer att finnas tillgängliga vid normal användning i 1 år från det första inköpsdatumet. Garantiperioden är ett år från det första inköpsdatumet, och vi kommer att reparera eller ersätta alla defekta produkter. Ersättningen (om den levereras) kommer inte att starta om eller förlänga garantiperioden på något sätt. Kontakta oss om du stöter på problem och lösa dem i rätt tid.

Återbetalning inom 30 dagar

Om du inte vill ha produkten kan du returnera den och få en full återbetalning inom 30 dagar efter att du mottagit produkten som kan användas normalt. (Du måste betala för frakten för retur), vänligen kontakta oss via e-post för att få RMA innan du skickar tillbaka produkten till oss.

1. RMA är endast giltigt i trettio dagar (inklusive den 30: e dagen). Efter att RMA har skickats måste produkten returneras inom RMA: s giltighetstid. Paket som mottas efter 30 dagar accepteras inte och kommer att returneras till kunderna.

2. Se till att RMA ska fastna på utsidan av paketet: RMA ska vara tydligt fastnat på dess returetikett. Paket utan RMA kommer inte att accepteras.

3. Produkten måste returneras intakt, inklusive alla komponenter som tillhandahålls av tillverkaren, originalförpackningen och förpackningsmaterial, instruktionsbok och andra tillbehör. Produkter skadade på grund av trasig förpackning eller förlorade under transport kommer inte att accepteras.

4. Frakt måste förbetalas. Om produkten har vissa problem, kommer kunden att få frakttabell därmed. Frakten för att returnera produkten som inte har några problem betalas av kunden. Det returnerade paketet för kontanter vid leverans kommer inte att accepteras.

Efter att ha mottagit produkten du returnerade skickar vi den till vår testorganisation för att undersöka om det finns ett problem med produkten. Om produkten har vissa problem, kommer vi att återbetala inom tre arbetsdagar.