Fraktpolicy

Land eller region
pcladdare.se skickas över hela världen till nästan alla länder över hela världen, som täcker Nord- och Sydamerika, Europa, Asien, Afrika, Oceanien och mer. säkert. Se informationen nedan för att kontrollera om vi skickar till ditt land.

Europa

Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, Belgien, Irland, Österrike, Danmark, Luxemburg, Norge, Sverige, Schweiz, Portugal, Finland, Grekland, Malta Nederländerna, Slovakien, Polen, Tjeckien, Ungern, Ryssland, Ukraina, Vitryssland, Litauen, Rumänien

Amerika

USA, Kanada, Mexiko, Brasilien, Chile, Argentina, Colombia, Peru, Uruguay

Asien

Israel, Singapore, Malaysia, Thailand, Indonesien, Japan, Korea, Förenade Arabemiraten, Indien, Saudiarabien, Turkiet, Qatar, Iran

Afrika

Sydafrika, Egypten

Oceanien

Australien, Nya Zeeland

Frakt metod
pcladdare.se erbjuder gratis frakt. Där du ser "Frakt: Gratis frakt" behöver du inte betala frakt för varan. Vi väljer den bästa fraktmetoden enligt paketstorlek och din fraktdestination. Den kostnadsfria fraktmetoden är Economy Air. Leveranstiden är 7 till 20 arbetsdagar.

Beräkna leveransdatum
Det är enkelt att beräkna när din beställning kommer! För att beräkna när du kan förvänta dig det, gå till produktdetaljsidan och hitta uppskattningen "Processing Time". Du skulle sedan lägga till denna uppskattning i uppskattningen "Leveranstid" för att få den totala tiden tills din beställning anländer. Alla artiklar är markerade med "Skickas om 1 arbetsdag", vilket innebär att dessa artiklar garanterat lämnar vårt lager inom 1 arbetsdag efter betalningsbekräftelse. Den totala tiden för att ta emot beställningen är summan av beställningens behandlingstid plus beställningens leveranstid.
Notera:
(Om inte annat anges) ska den totala tid det tar för dig att ta emot din beställning beräknas med den längsta beräknade tiden för artiklar i din beställning.

Viktig information
Det är väldigt enkelt för dig att kontrollera status för din beställning och hitta paketet under transport, eftersom ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer kommer att skickas till din e-postadress efter att din beställning har skickats ut. Spårningsnummer kommer att skickas till köparen när din beställda artikel har skickats ut.
Se till att din leveransadress är korrekt och levereras. Om du vill ändra adress, vänligen maila oss i tid. Om vi inte har skickat beställningen ännu, kommer vi alltid att göra vårt bästa för att ändra alla detaljer i din beställning.