Ansvarsfriskrivning

1. Alla varumärken, varumärken, tillverkarens namn och logotyper tillhör deras lagliga ägare och används endast för informationsändamål.
 

2. Information som överförs via denna webbplats kommer att överföras över allmänna telenät. Pearson lämnar inga garantier för att driften av denna webbplats kommer att vara oavbruten eller felfri och fraskriver sig allt ansvar i detta avseende. Webbplatsen kan vara tillfälligt otillgänglig då och då av underhåll eller av andra skäl
 

3. Din registrering kan avslutas och din profil och allt innehåll eller information som du har publicerat på webbplatsen kan tas bort när som helst. Vi kan förbjuda dig att använda eller komma åt webbplatsen av någon anledning, när som helst efter eget gottfinnande, med eller utan föregående meddelande. Dessa villkor gäller för all användning av webbplatsen, även efter att din registrering avslutades.
 

4. Registreringsinformation eller annan information som du tillhandahåller oss som en del av vår registreringsprocess kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy. Genom att använda webbplatsen samtycker du till att dina personuppgifter överförs till och behandlas av oss i enlighet med vår integritetspolicy som utgör en del av dessa villkor.